søndag 28. november 2010

o

Det er 1. søndag i advent i dag, og nedtellingen har virkelig startet. Her i huset har lillesøster og jeg startet dagen med fyr i peisen, pepperkaker og barne-tv. Adventsstjernene har kommet opp, og det lyser så fint i alle vinduene. På utsiden faller snøen, og det skaper en fantastisk ramme rundt tiden vi går i møte. Nå venter vi bare på at far i huset skal stå opp, da blir det deilig forkost og tenning av det første adventslyset.
o
Ønsker dere alle en fin dag!
o
Klem fra Livy

lørdag 27. november 2010

♥ Pepperkakebaking ♥


o
Vi har hatt en fin dag her hjemme i dag.
På formiddagen bakte vi pepperkaker med barna, og med den herlige lukta, og den gode smaken har julefølelsen virkelig invadert heimen ♥ Det var to konsentrerte jenter som kjevlet og smakte på deilgen om hverandre - Herlig ♥
o
Siden kulda virkelig har satt inn for fullt her hos oss har vi stort sett holdt oss hjemme i dag,(foruten at jeg fikk lurt meg en liten tur til byen for litt julegaveshopping). Barna har kost seg hjemme og lekt sammen - tiltross for aldersforskjellen leker de utrolig godt sammen, og det er så hyggelig!
o

o
På bildet over ser dere litt av de nye kappene jeg kjøpte til Kjøkkenet. I Vinduet over kjøkkenbenken har jeg en ligft i samme serien - det ble så fint synes jeg! Kappene og luftgardinen er kjøpt hos Finnestad Gardin og Utstyr. En herlig butikk, med super service!! Forklene til jentene er også kjøpt der, de er fra Nyblom ó Kollen.
o
Ellers har vi fått et nytt rom her i heimen. Snekkeren gjorde seg ferdig med sitt arbeid på det nye barnerommet på fredag - Herlig! Jeg gleder meg så til å ta fatt på fargevalg og innredning.
o

o
♥ Jentene er strålende fornøyd med dagens innsats, og beundrer dagens bakst ♥
o
Håper du har det fint der du er, og jeg ønsker deg en fin helg!
o

lørdag 20. november 2010

♥ Juleforberedelser og kalendergaver ♥

o

Adventstiden nærmer seg med stormskritt, og jeg har en lei tendens til å være ute i siste liten med det som skal gjøres før jul. I år ligger jeg derimot ganske godt ann, og det er deilig! To kvelder har jeg sittet og kost meg med å pakke inn kalendergavene til jentene.

o

Gavene er pakket inn i gråpapir, og i gaveposer kjøpt på "Dags marked". I pakkene med gaveposer var det også fine hvite papphjerter og silkebånd. Jeg brukte hjertene, men pyntet gavene med hampetau. Silkebånde skal jeg bruke til pepperkakehjertene som skal henge i vinduene til jul.
o
o
Dagen i dag har hittil vært kjempefin.
o
Vi har hatt en lang morgen med god frokost og familiehygge. Etter lunsj reiset bestemor, lillesøster og jeg på en liten bytur. Det ble det julegardiner på kjøkkenet til meg(gleder meg sååå til å henge de opp!), og etterpå ble det en tur på kafe på alle sammen. Det ble deilig varm sjokolade og kake på alle sammen - Herlig! Nå fyrer vi i peisen og skal kose oss hjemme resten av kvelden.
o
o
Tusen takk for at dere legger igjen så koselige hilsner hos meg, det betyr veldig mye!
o
Ønsker deg en fin kveld!
o
Klem fra Livy

søndag 14. november 2010

Lengter til jul ♥


o
Vi har hatt en laaaang, herlig morgen her i Livyheimen i dag. Barna vekket far med en liten gave på sengekanten, og mor sto opp og fyrte i peisen. Barna har kost seg med lekene som lillesøster fikk i bursdagsgave, og frokosten ble ikke inntatt før langt på dag - deilig med slike dager
o
o
Ute er det ingen ting som tyder på at det går mot jul, men inne hos meg har Julemagasinene for lengst kommet i hus og er med på å skape riktig steming - jeg elsker denne tiden på året. En liten julebrikke har fått bli med hjem fra en koselig interiørbutikk i byen, og lager sammen med GreenGate koppen med kaffelatte litt julestemning i sofakroken.
o

o
Julegavene har kommet i hus(foruten til mann og barn), og til uken skal jeg ut å finne fint gavepapir til å pakke gavene inn i. Har du tips om steder å kjøpe fint papir og bånd, så tar jeg gjerne i mot tips!
o

o
Ønsker alle en fin farsdag, og en god start på uken som ligger forann
o

lørdag 13. november 2010

Bursdagslørdag!


o
Lillesøster fylte 3 år på torsdag, og har blitt stooor! som hun selv sier ;)
o
I dag var det på tide med en skikkelig bursdagsfeiring med venner og familie ♥
o

o
Lillesøster og gjestene har kost seg masse, og hadde en feiring en prinsesse verdig med mye rosa, blandt annet muffins med rosa smørkrem akkurat slik storesøster hadde i sin bursdag(ja, for det er viktig å gjøre det samme som henne må vite ☻)
o
o
Lillesøster har selv stått for bordpyntingen, og har sammen med bestemor laget stjerner i kitt som har tørket i mange uker - det var stas å legge de på plass på bordet i formiddag.
o
Nå er kakene ryddet vekk, gavene på plass og barna i seng - nå venter sofakroken på meg.
o
Ønsker alle som er innom en fin lørdagskveld!
o
Klem fra Livy
o

tirsdag 2. november 2010

Utfordring hos Norske interiørblogger


o
NIB har laget en ny utfordring til oss, og denne gangen er det stuen som skal vises frem.
o
o
Bildene i innlegget er tatt fra sofakroken vår - mange herlige stunder er tilbragt her med en kopp kaffelatte, fyr i peisen og et godt interiørblad.
o

o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...